OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en nyckelperson till vårt matsalsteam! Är det dig vi söker? Ansök idag! Vi anställer löpande.
Anställning: Nov/Dec - April med chans till åretruntanställning.
Bräjks - kombinera skidåkning med mat och dryck i hög nivå
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny.
Bräjks matbar är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö. Vi är sedan 2020 även omnämnda i White Guide.
Vi har blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen. Vi tror att det beror på att alla vi som jobbar på Bräjks matbar gillar följande:
Eko, vällagat, möten, miljö, vinter, sol, egenrökta delikatesser, afterski, härbakat, härlagat, härkokat och skidåkning
Är du vice restaurangchefen vi söker? Ansök idag!
På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som tycker om att arbeta med bra råvaror under högt tryck.
Meriterande: körkort, bil, vettiga referenser, att glaset är halvfullt och inte halvtomt
Fördelar med att jobba på Bräjks:
- Vi har boende
- Vi har ett bra pris på liftkort
- Vi är medlemmar av Visita och HRF
- Lön enligt överenskommelse
- Restaurangen ligger mitt i skidbacken
- Sköna, lättsamma gäster på en aktiv semester
- Härlig stammismiljö
- Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen
Arbetsuppgifter:
Arbeta i nära samarbete med köksmästaren samt övriga i matsalsteamet. Både lunch- och kvällspass. Varierande schema med både administrativa uppgifter och servicepass.
Kvalifikationer:
Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat med liknande uppfifter på liknande restauranger minst 2år. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till. Kommunikation är inga problem för dig.
Maila mig idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!
Maila mig din ansökan och CV på: info@brajks.se
Med vänlig hälsning,
Joel Sjelin