Vice restaurangchef/Hovmästare

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill ta stort ansvar i att leda och utveckla en av våra Boulebarer. Du kommer att schemalägga och bemanna vår servis och du kommer att vara restaurangchefens högra hand. Du ska tycka om att ge bra service, du har sinne för ordning och reda och du är stresstålig. Vi ser att du har minst 2 års erfarenhet som hovmästare och det är ett stort plus om du har dokumenterad erfarenhet som ledare- eller ansvarigtjänst. Vi ser dig som en potentiell ledare för framtida verksamheter och vi kommer att erbjuda dig bra utbildningar. Kort fakta om företaget: Scandinavian Boule AB skapar möten mellan människor. Våra ledord är mod, ambition och mänsklighet. Vårt affärskoncept Boulebar är en mix av restauranger med boulebanor. Vi har idag tre Boulebarer, på Djurgården, i Vasastan och på Kungsholmen. Vid sidan av det driver vi även Boulebutiken.se och olika event. Kunderna är både företag och privatpersoner och vår försäljning ökar stadigt. Vi planerar för expansion både i Stockholm och i andra orter. Vi har idag cirka 24 fast anställda och en omsättning på över 30 miljoner kronor.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Boulebar
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 12 augusti 2008
  • Ansök senast: 31 augusti 2008

Besöksadress

Saltmätaregatan 8
None

Postadress

None
STOCKHOLM, 11359

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010