Vik kostekonom

Arbetsbeskrivning

ARBETSUPPGIFTER Kök- och restaurangverksamheten i Karlskrona ingår i basenheten Allmän Service som är en del av Landstingsservice, landstinget Blekinges serviceförvaltning. Årsproduktionen vid köket i Karlskrona uppgår till ca 180.000 dygns-portioner där största delen är producerad till sjukhusets avdelningar. Kök- och restaurangverksamheten är placerad på Blekingesjukhuset och där finns 27 tjänster varav 2 är kostekonomer. Dessa är direkt underställda kostchefen Vi söker nu en medarbetare till kök- och restaurangverksamheten i Karlskrona eftersom en av våra kostekonomer ska vara föräldraledig. Du ska tycka det är roligt och utmanande att jobba inom denna form av verksamhet samt ha intresse för att tillsammans med chefen och dina arbetskamrater göra kök- och restaurangverksamheten till en trivsam mötesplats. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Daglig arbetsplanering och arbetsledning. Inköp och produktionsplanering med daglig receptur och matproduktion med särskild inriktning mot dietköket. Datorstöd härför sker i kostdatasystemet Aivo. För inköp använder vi för tillfället Marakanda Inköp som E-handelsstöd. Vid semester och sjukdom täcker du upp för kollegor i köket. Placering: Vid kök- och restaurangverksamheten, Karlskrona KVALIFIKATIONER Kvalifikationer: Kostekonomutbildning 180 p. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. God datorvana erfordras. Du ska ha känsla för service, med kunden i fokus, varför vi lägger mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Sammanfattning

Liknande jobb


Expert köksfrågor till Kriminalvården

Expert köksfrågor till Kriminalvården

24 juli 2024

Ansvarig kock

Ansvarig kock

26 april 2024

Enhetschef till Måltidsservice

Enhetschef till Måltidsservice

19 september 2023

Ansvarig kock

Ansvarig kock

12 juli 2023