Vikariat för vår Köksmästare på Universitetsklubben (med förlängning...)

Arbetsbeskrivning

Universitetsklubben

Finns i huset Vallfarten och är uppdelad i två matsalar som lyfter vardagen. I Stora matsalen dukar vi måndag-fredag upp en vällagad lunchbuffé. Klubben är också en trevlig plats för konferenser och möten. Här kan man beställa allt från det enklaste fikat till största festmåltiden av oss.

Utöver Universitetsklubben så driver vi även Restaurang Zodiaken och Kaffebaren Ellen som samtliga ligger på Linköpings Universitet samt Matverkstan ligger vid Stångån och Tekniska Verken i Linköping.



Vi lagar all mat med stort engagemang och från grunden. I vårt kallkök producerar vi smörgåsar, sallader och bakverk till vår cateringverksamhet. Därutöver arbetar vi med konferenser, festvånings- och middagsbeställningar. Tillsammans i teamet och i dialog med våra gäster vill vi engagera och vara kreativa i frågor som matsvinn och vegetariska alternativ.

Kort om tjänsten

Tjänsten kommer börja som med deltid från augusti 2023 på ca 30 tim/vecka med placering både på Matverkstan och Universitetsklubben, för att från 1 november 2023 blir ett vikariat på Universitetsklubben då vår köksmästare går på pappaledighet (100%).

Vikariatet löper från 1 november 2023 och fram tills 1 juli 2024 och därefter erbjuds en tillsvidareanställning som 1:e kock på 100% (från 1 juli 2024).

En vanlig dag kan du exempelvis pyssla med:

- Ansvarig för dagliga planering och produktion av Universitetsklubbens lunch, middags- och cateringbeställningar

- Planering och kalkylering av menyer och bokningar

- Inköp av livsmedel

- Inventering

- Ansvara för egenkontrollprogram avseende livsmedelshygien

- Introduktion av personal i köket

- Gästkontakt

Tillsammans med enhetschef ansvarar du för att vi följer bolagets rutiner, policys samt lagkrav.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med riktigt bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal med tjänstepension och avtalsförsäkringar samt friskvårdsbidrag.

- Möjlighet att delta i motionslopp.

- Stor kick-off för alla varje år.

- Möjlighet till kompetensutveckling.

- Korta beslutsvägar och stora möjligheter till egna initiativ.

Vem är då denna multibegåvade individ vi letar efter?

Vi tror att du är en matkreatör med fem till tio års erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare i restaurangkök. Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd och har en närmast magisk förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar.

Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Minst tre års arbetslivserfarenhet som kökschef

- Tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion

- Goda datakunskaper

- Tidigare erfarenhet av menyplanering och administrativa uppgifter

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Ett gediget intresse och gärna kunskap och av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001

Känner du dig redan som en i gänget? Vi ser fram mot din ansökan!

Anställningsform: från augusti deltid ca 30 tim/vecka med placering både på Matverkstan och Universitetsklubben. Från 1 november vikariat på Universitetsklubben som löper från 1 november 2023 fram till 1 juli 2024. Därefter tillsvidareanställning som 1:e kock på 100%.

Omfattning: Deltid/heltid

Arbetstider: Dagtid måndag-fredag, kvällar och helger kommer förekomma vid beställningar, catering och andra evenemang.

Ansökan: Skicka din ansökan så snart som möjligt men senast 7 augusti. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 juni 2023
  • Ansök senast: 15 augusti 2023

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


Köksmästare

Köksmästare

21 december 2024

Experienced Chef for Indian and French Cuisine

20 december 2024

Köksföreståndare

Köksföreståndare

18 december 2024

Kock/ kök personal

17 december 2024