Vikariat Kock 100% Solhaga kök

Vikariat Kock 100% Solhaga kök

Arbetsbeskrivning

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Inom Falkenbergs kommun tillämpas rökfri arbetstid och du har möjlighet att kunna ta del av vårt friskvårdsbidrag.

Vi söker kunniga och engagerade medarbetare till vår förvaltning. Serviceförvaltningen bidrar till en bättre vardag för kommunens invånare och verksamheter med tjänster inom bland annat måltider, kontaktcenter, fordon och kontorsservice. Vill Du vara med och utveckla vår verksamhet inom Serviceförvaltningen, Kost- & Städservice? Kost- & städservice har ca 60 kök varav 33 är tillagningskök och de resterande mottagningskök. Vi är runt 160 medarbetare och vi lagar mat till skola, förskola och gymnasium samt brukare inom äldreomsorg och hemtjänst. Våra kök lagar sammanlagt ungefär 7000 lunchportioner/dag.

Vi söker nu en kock på 100 % för ett 8 månaders vikariat med placering i köket på Solhaga äldreboende. Här tillagas ca. 250 portioner/dag till flera äldreboenden, Trygghetsboende och Mötesplatser


ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för service och att sätta gästen i centrum? Då är tjänsten som vikarierande kock i köket på Solhaga något för dig.
Där lagas mat, även dietkost, till de äldre som bor på Solhaga, Dals Ängar och Hjortsbergs äldreboende samt till två Mötesplatser där äldre kan samlas för att äta lunch. Du jobbar tillsammans med andra kockar och ekonomibiträden och har delat ansvar för matlagningen. Övriga arbetsuppgifter är salladsberedning, disk, städ, varuplock samt varubeställningar, fakturering och egenkontroll. Tillsammans med arbetsledaren och övrig personal i köket ser du till att produktionen fungerar, att maten kommer fram i rätt tid och med rätt kvalitet. Du ska även ha fokus på ett positivt bemötande och medverka till en god arbetsmiljö.
De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med helgtjänstgöring varannan helg. Vi tillämpar årsarbetstid med flyt-tid.

KVALIFIKATIONER
Du har restaurangutbildning på gymnasienivå eller liknande samt flerårig erfarenhet av arbete som kock. Mat och matlagning ligger dig varmt om hjärtat och du delar vår åsikt om att måltiden är en viktig del av vardagen. Grundläggande kunskaper inom specialkost är en förutsättning. Som person är du ansvarstagande, tar egna initiativ, har förmåga att vara flexibel och leverera bra kvalitet i ett högt tempo.

Datorvanan är god vilket krävs då du kommer att arbeta med kostplaneringsprogrammet Mashie och beställnings- och fakturaportalen Raindance. Du behöver ha god kännedom om Livsmedelsverkets hygienföreföreskrifter och rekommendationer samt vara insatt i HACCP.
Din förmåga att förstå och använda svenska språket, både muntligt och skriftligt är mycket god.
Arbetet ställer krav på god fysik i form av styrka, kondition och rörlighet och vi tror därför att du håller dig frisk genom någon form av träning och ett hälsosamt liv.
Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Därför välkomnar vi sökande som bidrar till detta.


ÖVRIGT
Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Kontakt med facklig företrädare nås via Kontaktcenter, telefon 0346-886000

Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Det är bra om du beställer detta utdrag från rikspolisstyrelsen i god tid, då de har en handläggnings tid på ca två veckor.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

Kontaktpersoner på detta företaget

Enhetschef område Centrum Jennie Johansson
0346-886405
Verksamhetschef, Kost- och städservice Agneta Elofsson
0346-886097
Enhetschef, Område Centrum Norr Jenny Johansson
0346-885227
Enhetschef Kost- och Städservice Område Söder Åsa Persson
072-5093111
Lokalvårdssamordnare Anna Bodiroza
0346--886291
Samuel Lindeborg
0346-88 61 39
Förvaltningschef, serviceförvaltningen Majlis Wolfhagen
070-6386320
Enhetschef Åsa Persson
0346-885223
Enhetschef, kost- och städservice Susanne Hilmersson
072-1412002
Verksamhetschef Agneta Elofsson
0346-886097

Sammanfattning

Besöksadress

Nygatan 34 FALKENBERG
None

Postadress

Nygatan 34
FALKENBERG, 31180

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024