OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ARBETSUPPGIFTER
Laga mat som håller en god kvalitet och hanteras på ett hållbart sätt.
Tillaga och servera dagens två lunchrätter med tillhörande special- och koncistensanpassade koster.
Tillaga och duka fram frukost, baka kakor sam tillreda berikade nattmål samt kvällsmellanmål.
Tillaga och servera kvällsmat med tillhörande special- och koncistensanpassade koster.
Laga och packa mat som hemtjänsten levererar.
Ta hand om varuleveranser sam dokumentera enligt verksamhetens egenkontrollprogram och följa de tillhörande dokumentationskraven.
Vara behjälplig vid eventuella aktiviteter som innefattar måltider och att vara delaktig i menyplanering.
Samt städa och diska.
KVALIFIKATIONER
Minst 3 års erfarenhet inom kök
Körkort
Godkänd i livsmedelshygien / säker mathantering
Svenska i tal och skrift
+ koncistensanpassad mat
+ storkök
Intresse för mat och personlig service
ERFARENHET KRÄVS
Ja
PERSONLIGA EGENSKAPER
Du har ett genuint intresse av matlagning och vägen till hjärtat går via magen. Det är viktigt att du är flexibel och att du trivs med att arbeta i team samt självständigt.
KRAV
Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
ARBETSTID/VARAKTIGHET
Vikariat från maj 2023 – februari 2024 om cirka 75 % som kock.
TILLTRÄDE
Efter överenskommelse
LÖN
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
13 april 2023.
KONTAKTPERSON
Kökschef Jesper Cato
Mobil: 072-223 47 28
Email: Jesperc@forenadecare.com
Vi undanber oss rekryteringshjälp.