OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Stockholm växer som aldrig förr.
Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm
Arbetsplatsbeskrivning
Gubbängsskolan är en F-9-skola med cirka 740 elever som ligger i Gubbängen, Farsta stadsdel. Vår vision är ”En skola där alla vill utvecklas och får lust att lära sig mer”. Hösten 2019 vann vi Stockholm stads kvalitetsutmärkelse, något vi är mycket stolta och glada över! Vi vill samla de bästa kompetenserna och söker nu dig som vill verka i en dynamisk och kreativ miljö. På Gubbängsskolan kommer du att träffa engagerade och målinriktade kollegor.
Skolrestaurangen lagar dagligen mat till ca 860 personer. Matlagningen består av lunch, special- och vegetarisk kost samt mellanmål. Hos oss är matgästerna i fokus och det är viktigt att maten är tilltalande, näringsriktig och god.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en vikarie för en av våra medarbetare under en period på 6 månader. I dina arbetsuppgifter ingår att dagligen tillaga lunch till ca 860 personer inklusive specialkost, tillsammans med kökschef och köksbiträden. Tillsammans med övriga medarbetare ser du till att ha en bra planering, beredning, tillagning och efterarbete vid servering av lunch och mellanmål.
Du ska tillsammans med kökschefen planera menyn med anpassning till säsong, teman och enligt
Stockholms Stads mål och visioner. Du har också kunskap om de svenska näringsrekommendationerna för målgruppen. Goda datorkunskaper då dokumentation, beställningar med mera hanteras via dator. Du ska kunna utföra arbetet med egenkontroll.
Vi värdesätter samarbetsförmåga. Vidare är det viktigt att ha god kommunikationsförmåga och hantera kontakter med både vuxna och elever. Du brinner för att laga hälsosam och god mat från grunden.
Kvalifikationer
Minst 3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens.
Minst 2 års erfarenhet som kock i storkök/restaurang. Kunskap och erfarenhet av specialkost, vegetarisk kost och egenkontroll. Stor datavana. God svenska i tal och skrift Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocess.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Kontaktpersoner på detta företaget
Deirdre Cronin Olsson
0850847355
Bengt Berg
0761247360