OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.
Farsta stadsdelsområde växer och utvecklas, det byggs nya bostäder och förskolor. Området består av tio stadsdelar av skiftande karaktär med villaområden, tunnelbaneförorter och centrala Farsta med sin höghusbebyggelse. Det är nära till kommunikationer och till naturen samt Farsta centrum med butiker och restauranger. I Farsta bor cirka 60 000 invånare och inom Farsta stadsdelsförvaltning arbetar cirka 1 400 medarbetare.
Beskrivning
Då vår ordinarie kock är sjukskriven behöver vi dig som kan vikariera för hen i tre månader, det kan bli en förlängning.
I rollen som kock/ekonomibiträde kommer du att arbeta för att barn och pedagoger på vår förskola ska få en god matupplevelse. Förskolan består av 68 barn och 14 vuxna.
Vi lagar mat från grunden och köper så mycket det går, ekologiska råvaror.
Arbetsuppgifter
Tillaga näringsriktig, varierad mat från grunden med tydlig miljöprofil.
Tillagning av specialkost.
Alla för uppdraget förekommande uppgifter som beställningar, disk, städ och mottagande av varor, (du kommer att få introduktion hur man gör beställningar i vårt datasystem, agresso)
Samarbete med barn och personal.
Kvalifikationer
Treårigt gymnasium, hotell och restaurangutbildning inriktning storhushåll eller liknande.
Kunskap om vegetarisk, klimatsmart samt ekologisk mat.
Erfarenhet av matlagning inom förskola, är meriterande.
Erfarenhet av egenkontrollprogram, är meriterande.
Har kunskaper i svenska språket.
Du är flexibel, är positiv och har god struktur i arbetet.
Vi ser det också som en självklarhet att du trivs omkring barn och tar tillvara på deras nyfikenhet när det gäller mat.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Övrigt
Intervjuer sker löpande.
Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.