Vikarie kock/kallskänka med ansvar för cateringen på Vrinnevisjukhuset

Vikarie kock/kallskänka med ansvar för cateringen på Vrinnevisjukhuset

Arbetsbeskrivning

Som ansvarig för catering på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. Din passion för mat kommer att leda till en positiv matupplevelse för kund och besökare. Med stolthet tillagar och serverar vi varierat utbud av högsta kvalitet med stort fokus på hållbarhet. Hos oss får du chansen att göra en positiv inverkan, samtidigt som du får möjlighet att avancera din karriär tillsammans med en global ledare inom service!  

Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av Region Östergötland på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Inom verksamheten lagar vi mat till patienter och till vår nyöppnade restaurang Vindruvan. Vi hanterar varor som skickas till avdelningarna, levererar catering samt har måltidsvärdar ute på avdelningar.
Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för den du är, du kommer att kunna agera målmedvetet och påverka genom dina dagliga handlingar, och trivas på ditt eget sätt.  

Vad du kommer att jobba med:


• Tillsammans med oss skall du tillhandahålla högsta kvalitet för en positiv matupplevelse
• Beredning av buffér, sallader, smörgåsar, fika till vår omfattande konferens- och cateringverksamhet
• Ta emot cateringordrar och ha löpande kundkontakt, samt planera din dag utefter dagens beställningar
• Inköpsplanering tillsammans med dina kollegor 
• Fakturering till kund och arbete i vårt backofficesystem
• Hygienrutiner för att säkerställa att vi följer standarder och föreskrifter 

Vad du bidrar med: 
Vi ser att du som söker är en utbildad kallskänka/kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete. Vidare delar du våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling.  

Vad vi erbjuder:
Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större. Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig.
Dessutom erbjuder vi: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  

Om tjänsten 
Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Platschef Lars Attervåg lars.attervag@sodexo.com.
Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Din ansökan vill vi ha senast 20230205 men kommer att löpande följa upp inkomna ansökningar

 Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo 

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 januari 2023
  • Ansök senast: 3 februari 2023

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Kallskänka till Coors nya koncept

Kallskänka till Coors nya koncept

5 november 2024

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

Kallkökskock sökes till Marstrands Havshotell

5 november 2024

"Extrapersonal vid behov"

"Extrapersonal vid behov"

5 november 2024