OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Avdelningsbeskrivning
Beredningen ansvarar för att blanda syrup till läsk, vatten och cider, vi tillverkar även vin samt hanterar lokavatten. Du kommer att ingå i en grupp bestående av 12 medarbetare. Beredningen tillhör produktionsavdelningen vars uppgift är att med hög kvalitet och kostnadseffektivitet tillverka de produkter som ligger i planeringen. Vi är certifierade enligt FSSC 22000 vad gäller livsmedelssäkerhet samt ISO 14001 för miljö.
Vi söker semestervikarier med start i februari/mars för upplärning inför sommaren. Anställningen sträcker sig från februari/mars t.o.m. juli/augusti.
Arbetsbeskrivning
I ditt ansvar ingår att självständigt kunna sköta produktion av beredningens olika produkter, planering av dagligt arbete, provtagning, uppstart- och avslutningsarbeten samt kvalitetskontroller. Mottagning och beställning av råvaror samt rapporteringar i våra datasystem ingår även i det dagliga arbetet.
Arbetet bedrivs i 3-skift. Visst helgarbete kan förekomma.
Kravprofil och personliga egenskaper
- arbetslivserfarenhet från processindustri med livsmedelshantering eller liknande är meriterande
- truckkort är meriterande
- arbetet är fysiskt krävande därav behöver tunga lyft inte vara något hinder för dig
- grundläggande datorvana
- du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska då vi har internationella leverantörer
För denna tjänst lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är flexibel, har ett gott ordningssinne och god analytisk förmåga. Arbetet innebär stundvis högt tempo därav behöver du vara strukturerad och kunna hantera snabba förändringar. Du är mål- och resultatinriktad samt initiativrik. Du är van att arbeta självständigt och i grupp, du känner dig även bekväm med att fatta beslut. Du är kvalitetsmedveten och har ett stort miljötänk. Du har förmåga att förstå tekniska och kemiska samband.
Din ansökan
För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället enkelt genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifogar ditt CV. Om du uppfyller kraven för tjänsten kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen. Vänta inte med din ansökan och om du är aktuell för tester, slutför dessa så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Varför använder vi urvalstestser?
För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs (https://help.alvalabs.io/en/collections/1831924-for-candidates) urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.
Sista ansökningsdag: 31 mars
Varaktighet/arbetstid: visstidsanställning, heltid, 3-skift
Placeringsort: Grängesberg
För mer information om tjänsten: Lina Viklund, Driftchef Beredningen, tel: 070- 23 20 213 eller Paulina Öberg, HR-specialist rekrytering, tel: 0240-88140
Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.
Välkommen in!
Kontaktpersoner på detta företaget
Frida Karlsson
Tobias Olsson
Anna Lindqvist
Marcuz Källqvist
0240500159
Anna Eriksson Viberg
070 188 65 72
Karin Eriksson
Tel växel: 0240-88 000
Victoria Blomquist
0812891702