Vikarierande 1:e kock (arbetsledare) till sektor Måltidsservice

Vikarierande 1:e kock (arbetsledare) till sektor Måltidsservice

Arbetsbeskrivning

Vikariat på heltid med tillträde snarast möjligt. Aktuell period, som kan komma att ändras är t o m 2024-01-01.

Måltidsservice är en sektor inom Östersunds kommun, Teknisk förvaltning. I sektorn ingår drygt 80 kök indelade i sju områden. Vi lagar frukost, lunch och mellanmål till förskolor och skolor, luncher till gymnasier och middag och lunch till personer som bor på särskilt boende. Nu söker vi en vikarierande 1:e kock med arbetsledaransvar till vårt kök på Solliden. Solliden producerar måltider till äldreomsorgen i Östersunds kommun.

I din roll som 1:e kock ansvarar du för att den dagliga driften i köket fungerar. Det innebär att du ansvarar för att tillgängliga resurser används effektivt, både vad det gäller livsmedel, ekonomi och personal. Som 1:e kock kommer du att ha din huvudsakliga placering på Sollidenköket och du ansvarar även för köken som tillhör Ängegården i Brunflo och Häradsgården i Lit. Arbetstiderna måndag till fredag 07.00-15.30. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. varubeställning, planering, tillagning, arbete i kostdatasystem, kontakt med kunderna och ett aktivt utvecklingsarbete. Arbetet är fysiskt ansträngande med en del tunga lyft.

Vi erbjuder dig

- Ett direkt sätt bidra med samhällsnytta och kvalité för medborgare i Östersunds kommun. Personer på särskilda boenden äter våra måltider varje dag, i många år, så du har stor möjlighet att påverka kvalitén i en viktig verksamhet.
- En chef som arbetar tillitsbaserat, där du får stor möjlighet att inom verksamhetens ramar påverka din och kollegornas arbetsdag. Du kommer att arbeta nära enhetschefen och ingå och leda ett team av kockar och biträden.
- Ett spännande verksamhetsområde som ständigt utvecklas, där hållbarhet och lokalt fokus är viktiga visioner för framtidens offentliga måltid

- Vi vill att du ska vara utbildad kock, gärna med erfarenhet av att arbeta med offentliga måltider
- Vi vill att du ska ha flera års erfarenhet från arbete i större kök
eller restaurang.
- Vi vill att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift
- Vi vill att du har B-körkort
- Erfarenhet som arbetsledare, samt Erfarenhet och kunskap om konsistensanpassad kost, God datorvana, kunskaper i excel, mashie, visma fakturahantering och teams är meriterande

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom gott bemötande, god samarbetsförmåga, lojal mot fattade beslut, hög integritet, att du är trygg i dig själv, att du vågar visa engagemang och ärlighet.

Formalia
Bifoga CV i din ansökan. Istället för ett personligt brev önskar vi att du kort svarar på följande frågor:

- Varför söker du tjänsten?
- På vilket sätt du har förmåga att leda andra?
- Varför vill du arbeta med offentliga måltider?

Vi erbjuder friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag och förmånsportalen Benify.

Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Östersunds kommun
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 februari 2023
  • Ansök senast: 19 februari 2023

Liknande jobb


19 november 2024

Chefskock

16 november 2024

14 november 2024