Vikarierande beteendevetare/sensoriker

Vikarierande beteendevetare/sensoriker

Arbetsbeskrivning

Vill du bidra till att förstå hur smak och upplevelse kan bidra till ett mer hållbart samhälle? Har du stark social kompetens och vill arbeta med människor?

Vi söker en vikarie med stark social kompetens som har erfarenhet av att leda konsumentundersökningar eller fokusgrupper och bekväm i kökshantering och hantering av livsmedel.

På Perception och Design arbetar vi med perceptionsmätningar på material och livsmedel. Vi är baserade i både Göteborg och Stockholm. På Göteborgssajten arbetar vi framför allt med sensorisk utvärdering och konsumentbeteende kring livsmedel i olika nivåer i produktutvecklingen och det är även i Göteborg som denna tjänst är stationerad. På enheten arbetar vi för att bidra till 2030 UN Sustainable Development Goals, med fokus på en hållbar konsumtion, ökad hälsa och välbefinnande. Vi arbetar i en multidisciplinär miljö och samverkar med forskare och ingenjörer från olika områden för att få en heltäckande förståelse för vilka faktorer som påverkar perception och beteende.

Om rollen
Rollen som vikarie innebär att medverka i projekt kopplat till konsumentundersökningar och konsumentbeteende men även sensoriska analyser.

Vi söker dig som:

- Har stark social kompetens och trivs med att arbeta i grupp.
- Är van och bekväm med att leda fokusgrupper eller konsumentundersökningar.
- Har en vana vid kökshantering. Det krävs inga djupare kunskaper men det är viktigt att känna sig bekväm i ett kök och att du har grundläggande förståelse för hygien och livsmedelssäkerhet.
- Är självgående och kan ta egna initiativ.
- Talar och skriver flytande svenska.
- Är bekväm med att kommunicera på engelska.
- Gärna har en vana vid forskningsprojekt och att arbeta i tvärvetenskapliga grupper

Vi tror att du kan ha en bakgrund som kostekonom, dietist, livsmedelskemist, beteendevetare eller gastronom. Arbete med människor innebär att saker och ting kan förändras fort, och det är därför bra att ha en viss stresstålighet. 

Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Välkommen med din ansökan!
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Penny Bergman, Enhetschef Perception och Design, 010-516 57 40. Sista ansökningsdag 25 Mars 2021. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Våra fackliga representanter är Elisabeth Brännvall, Sveriges Ingenjörer, 010-228 45 47 samt Anna Jensen, Unionen, 010-228 45 58.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

Vikarie, beteendevetare, sensorik, kostekonom, dietist, konsumentundersökningar, livsmedel, Göteborg, RISE

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bioekonomi och hälsa
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 mars 2021
  • Ansök senast: 25 mars 2021

Liknande jobb


7 december 2024

Kvalitetsspecialist till Mixum

Kvalitetsspecialist till Mixum

4 december 2024

Kvalitetsspecialist till Mixum

Kvalitetsspecialist till Mixum

4 december 2024

Kvalitetsspecialist till Mixum

Kvalitetsspecialist till Mixum

4 december 2024