OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Härjedalens kommun är till ytan en av Sveriges största kommuner. Vi servar invånare och besökare från tre kontor Hede och Funäsdalen med huvudkontoret i Sveg. Vi erbjuder medarbetare friskvårdstimme och friskvårdsbidrag samt ersättningar i samband med högskolestudier. Härjedalens kommun är ett förvaltningsområde för det samiska språket.
Härjedalens kommuns värdegrund: Jag är här för dem som bor i, verkar i eller besöker Härjedalen. Jag har ett professionellt förhållningssätt och möter alla med respekt. Jag ser möjligheter och vill förbättra vår verksamhet.
Vi tar emot din jobbansökan digitalt i vårt rekryteringssystem. Om du har skyddade personuppgifter ska du inte skicka din ansökan via rekryteringssystemet. Kontakta istället HR-Strateg via växel 0680-16100, så får du hjälp med hur du söker arbete på ett säkert sätt.
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Vi söker nu en kock till kostorganisationen i Sveg. Tjänsten innebär att du lagar mat till flertalet verksamheter inom Härjedalens kommun. Största delen av arbetet kommer att utföras i storkök där vi levererar ut ca 450 portioner mat varje dag; bland annat till äldreomsorg och skola. Vi strävar efter att leverera god kost utifrån de resurser vi har och jobbar med lokala råvaror så som kött från egna kor och ägg från egna höns.
För att kvalitetssäkra rekryteringen och kommunikationen ber vi dig att skicka in ansökan digitalt.
Tjänsten gäller extra vid behov där det finns möjlighet att jobba heltid under sommaren. Tillträde enligt överenskommelse .
Arbetsuppgifter
Som kock ansvarar du bland annat för att laga maten, fördela arbetet som skall utföras under dagen och förbereda för kommande dagar. Du kommer utföra egenkontroller samt i viss mån jobba med varubeställning.
Du styr din tillgänglighet och väljer själv när du vill arbeta. Får vi ett behov av extra personal där du har lagt dig tillgänglig får du ett SMS med bokning av arbetspasset. Med hjälp av programvaran TimeCare – som du kan ha i din mobil, dator eller surfplatta – kan du lägga in din tillgängliga tid. Där ser du också redan inbokade arbetspass och ditt personliga schema.
Kvalifikationer
• Utbildad kock eller minst 3 års erfarenhet av kockyrket.
• Körkort
• HACCP kunskaper
• God datakunskap
Personliga egenskaper
Du är lätt att samarbeta med, bidrar till ett trivsamt arbetsklimat och en effektiv arbetsgrupp.
Du är serviceinriktad, har en positiv attityd, är flexibel och känner dig trygg med att arbeta både självständigt och i team. Du är kreativ, innovativ och lösningsorienterad.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från restaurangkök och eller storkök.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder
Vi erbjuder utbildning och introduktion efter dina och verksamhetens behov.
Friskvårdspeng och möjlighet till friskvård på arbetstid.
Kontaktinformation
Rikard Mattsson, Enhetschef Resurscenter, 0680-16302
Rekryterare, Bemanning - och Rekryteringsplanerare, 0680-16359, rekrytering@herjedalen.se
Arbetsplats
Ringvägen 2
842 33 Sveg
Kontaktpersoner på detta företaget
Bengt Hjort
Ronnie Lidberg
Rickard Mattsson
068016238
Carina Nilsson
0680-164 60
Elving Forsström
Sören Gustafsson
0680-162 33
Barbro Nässelqvist
Camilla Mild
0680-16296
LF Elving Forsström
LR Sören Gustafsson
0680-162 33