Vikarierande Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Restaurangchef – till Hotel Skeppsholmen
Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara bra ledare? I så fall kan du vara den vi söker! Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst och välkomnar dig som söker en stimulerande arbetsplats där du får möjlighet att växa och utvecklas i en mångfacetterad verksamhet.
Hotel Skeppsholmen söker en driven restaurangchef då vår nuvarande går på föräldraledighet under ett års tid.
Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group, som är en växande familjeägd koncern, så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholms ö-värld, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson, Koivisto och Rune. Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.

Tjänsten
Som restaurangchef på Hotel Skeppsholmen och restaurang Långa Raden är inte den ena dagen den andra lik. Verksamheten är blandad med à la carte, frukost och mötesmåltider.
I rollen som restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften, planering, försäljning och kvalitet. Du har personalansvar för hovmästare, frukost och servispersonal. I tjänsten ingår en hel del administrativa uppgifter, såsom att lägga prognoser och attestering av fakturor och schemaläggning. Som restaurangchef ansvarar du även för inköp av dryck och utrustning samt att se till att budgeten följs. Du är även en del av ledningsgruppen och förväntas delta i arbetet med att utveckla Hotel Skeppsholmen.

Egenskaper och meriter

Du brinner för service och för att skapa en upplevelse för gästen
Du är drivande, rak och tydlig i ditt ledarskap och är inte rädd för att ställa krav på dina medarbetare
Du tycker om struktur och rutiner
Du är noggrann och effektiv
Du är resultatinriktad, trivs med att samarbeta och kommunicerar med lätthet i tal och skrift på svenska och engelska
Du har erfarenhet från liknande position, gärna från hotell- eller konferensverksamhet


Anställningsform
Visstid 12 månader vikariat, heltid. Visst arbete på helger och kvällar kan förkomma. Lön efter överenskommelse.
Ansök idag!
Urvalsprocess och intervjuer sker löpande. Observera att anställning kan ske före sista ansökningsdag.
Skicka CV och personligt brev till alexander@hotelskeppsholmen.se

Kontaktpersoner på detta företaget

restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300 0708 30 59 46

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HOTEL SKEPPSHOLMEN AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 september 2020
  • Ansök senast: 9 oktober 2020

Besöksadress

GRÖNA GÅNGEN 1
STOCKHOLM

Postadress

BOX 1616
STOCKHOLM, 11186

Liknande jobb


12 september 2024

Distriktschef sökes

Distriktschef sökes

12 september 2024

ChopChop Märsta söker restaurangchef

ChopChop Märsta söker restaurangchef

12 september 2024

14 augusti 2024