OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi är ett familjärt boutiquehotell beläget mitt i centrala Huskvarna. Hos oss hittar du alltid en avslappnad atmosfär, med staden och naturen strax utanför dörren. Här har varje rum sin egen karaktär och det finns något för alla smaker i vår restaurang.
Vårt främsta ledord är service och våra gäster ska kännas sig som hemma hos oss. Vi arbetar över gränserna och hjälper varandra på alla avdelningar.
Då vår restaurangansvarig ska gå på föräldraledighet söker vi nu Dig som har kunskaper inom F&B och brinner för att skapa gästupplevelser utöver det vanliga. Du är driven, lyhörd, tar egna initiativ och har en positiv inställning.
Du ska gilla att vara spindel i nätet och är van att jobba i team med högt i tak.
Meriterande är självklart erfarenhet från restaurang samt viss kunskap inom dryck.
Du är självgående och har förmågan att ligga steget före. Tjänsten innebär också att ha många bollar i luften. Då du som ansvarig både kommunicerar med kök och reception blir du som en spindel i nätet. Som restaurangchef på Huskvarna Stadshotells är du ansvarig för driften och personalfrågor med schemaläggning & nyanställningar. Du ansvarar för a la carte/konferens/event/middagar.
I ditt team jobbar du tillsammans med köksansvarig sätter menyer, gör inköp, personalplanerar & tar hand om bokningar relaterade till restaurangen (bröllop, konferenser, födelsedagsfester mm).
Vi söker dig som har erfarenhet av branschen och har ett genuint intresse av mat och dryck. Som person är du trygg, social, kommunikativ och en förebild för dina medarbetare.