OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi utbildar löpande medarbetare till vår delikatess pool.
Brinner du för mat, service och att arbeta i team är det här yrket för dig, för att utbilda sig behöver man inte sen tidigare ha erfarenhet av yrket men följande egenskaper är ett krav:
- Genuint intresse för mat
- Baskunskaper i matlagning
- Intresse för mötet mellan människor
- Är kommunikativ, positiv och engagerad.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kallskänk, kock och café, det är dock inget krav.
Utbildningen är praktisk och är förlagd ute i butik.
Momenten du kommer utbildas i:
- Fiskdisk
- Köttdisk
- Chark/Ost
- Färdigmat/Salladsbar/Grillning
Utöver den praktiska delen kommer du även få utbildning i Livsmedelshygien, varmhållning/Temperaturkontroller samt Kundbemötande.
Målet med utbildningen är att du ska kunna arbeta både självständigt och i ett team som håller ett högt tempo. Där fokus ligger på expediering över disk till kund.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ejert
Peter Dahlberg
Rebecka