OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi utbildar löpande medarbetare till vår delikatess pool.
Brinner du för mat, service och att arbeta i team är det här yrket för dig, för att utbilda sig behöver man inte sen tidigare ha erfarenhet av yrket men följande egenskaper är ett krav:
- Genuint intresse för mat
- Baskunskaper i matlagning
- Intresse för mötet mellan människor
- Är kommunikativ, positiv och engagerad.
Meriterande om du har tidigare erfarenhet av kallskänk, kock och café, det är dock inget krav.
Utbildningen är praktisk och är förlagd ute i butik.
Momenten du kommer utbildas i:
- Fiskdisk
- Köttdisk
- Chark/Ost
- Färdigmat/Salladsbar/Grillning
Utöver den praktiska delen kommer du även få utbildning i Livsmedelshygien, varmhållning/Temperaturkontroller samt Kundbemötande.
Placering: Stockholm
Utbildningstid: Heltid pågår under en veckas tid
Start: Vecka 20
Målet med utbildningen är att du ska kunna arbeta både självständigt och i ett team som håller ett högt tempo. Där fokus ligger på expediering över disk till kund.
Vilka är vi?
Lexman är ett bemanningsföretag för detaljhandeln och erbjuder bemanning till små och stora företag inom butik, E-handel, lager, etablering men även lokalvård. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, medlemmar i arbetsgivar- och branschorganisation Almega och har kollektivavtal.
Lexman grundades i Stockholm 2005 och har sedan dess upplevt en stark tillväxt. Vi har över 200 anställda konsulter och är idag ett rikstäckande bemanningsföretag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Ejert
Peter Dahlberg
Rebecka