OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder ett roligt och varierande arbete i ett team som gör allt för att våra gäster ska ha en bra upplevelse hos oss, gärna den bästa och att de vill komma tillbaka till oss gång efter gång.
Vad kan vara roligare jobb än att lämna det dag efter dag med vetskapen att det just du bidragit med har förgyllt så många människors dag, både din egen, gästernas och dina arbetskollegors.
Varierande matlagning av riktigt bra råvaror, hög kvalitét på allt som lämnar köket. All mat lagas från grunden och vi tar inga genvägar. Tre nya rätter varje dag till lunch och Lunch A la carte som varierar över säsong. Temakvällar under sommaren med tex grill, skaldjur, riktigt bra Burgare, Brunch, och A la carte därtill.
Som du säkert förstår så måste detta utföras av ett gott gäng personer med kunskap & ambitionsnivå. Ett uttjatat ord som ”högt tempo”, men ja, du måste gilla det för här går det undan och här är mycket gäster under kort tid på lunchen, men vi stressar inte för det.
Vi koncentrerar oss när det gäller, sen garvar vi ihop efter det…
Helgarbete förekommer och arbetet är mestadels förlagt till dagtid men under juni-augusti är det även öppet kvällstid.
Du måste behärska Svenska i tal och du måste kunna ta dig till arbetet utan att vara i behov av kommunala färdsätt då detta saknas här.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef/Ägare Andreas Jönsson
043173124
0730944488