OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi vår nya köksmästare till Radisson Blu Hotel i Lund. Hotellet ligger idealiskt vid den södra infarten till Lund med ett perfekt läge vid E22 som gör det enkelt att ta sig till och från hotellet samt vidare mot städer såsom Malmö och Köpenhamn.
Hotellet har 192 rum och 7 konferenslokaler.
Vi söker dig som brinner för att laga god mat och leverera gästupplevelser utöver det vanliga. Du som söker är erfaren, kreativ, driven, flexibel, har en positiv inställning och vill utvecklas. Det är viktigt att du är ansvarsfull, har goda ledaregenskaper, trivs i att jobba i ett högt tempo och lätt kan motivera dina medarbetare till att prestera på topp.
Vad innefattar tjänsten?
I din roll som köksmästare skapar du tillsammans med ditt team varierande A la carte menyer, konferensmiddagar med mera då vi har många internationella gäster likväl som familjer som besöker hotellet.
Du har ansvar över middag, lunch samt frukostservering. Du jobbar i driften, har personalansvar, sköter löpande inköp, inventering samt andra administrativa uppgifter.
Värderad erfarenhet och kunskap:
- Flera års arbete inom kök
- Haft en ledande roll
- Personalansvar
Så här tror vi att du är:
- God kommunikativ förmåga
- Bra på att skapa struktur
- Förmåga att arbeta mot uppsatta mål
- Stresstålig
- Ansvarsfull
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månades prövotid.
Intervjuer sker löpande.
Tillträde snarast möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten:
Amanda Lindblad.
Amanda.lindblad@radissonblu.com
46 46 270 37 61
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Blomqvist
+46 70 1602761
Charlotta Olsson
+46 70 610 8767
Maria Tallén
+46 8 745 75 61
Nicklas Södervall
Madeleine Tempé
+46 8 470 91 01
Madeleine Tempé
+46 8 470 91 01