Vill Du bli Teamarbetare/Kock

Arbetsbeskrivning

inom Kostverksamheten Sörmland?Serviceverksamheten i Landstinget Sörmland befinner sig i ett utvecklingsskede där förändring är en del av vardagen. Vi söker dig som är Kock.Tycker Du att det är roligt att laga mat till många och vill lägga ned stor omsorg för att lyckas med resultatet?Vill Du anta utmaningen att vara med och utveckla vår unga Kostorganisation inom Service Kost i Landstinget Sörmland?Då kan Du vara en av dem vi söker till tjänsterna som kock på något av våra kök i Eskilstuna eller Nyköping. Service Kost Vårt utvecklingsarbete har inneburit att vi kommer att arbeta i en kundfokuserad processorganisation med tydliga rutiner och arbetsbeskrivningar.Vi har infört en teamorganisation där det dagliga arbetet leds av teamledare.Det innebär också att vi har arbetsrotation och att man som medarbetare arbetar med olika arbetsuppgifter.Som kock arbetar Du både inom produktionskök och dietkök.Teamarbetare med kompetens Kock Mälarsjukhuset i Eskilstuna Produktion av totalt ca 1800 portioner per dag Nyköpings lasarett Produktion av totalt ca 500 portioner per dag.Tjänsterna omfattar 100% tjänstgöring, på schemalagd arbetstid.Helgtjänstgöring förekommer 2 helger/5 veckor.Som teamarbetare utför man olika arbetsuppgifter som krävs för att våra matgäster ska vara nöjda.Som kock ansvarar Du för att den dagliga produktion sker enligt de rutiner som finns planera och beräkna råvaruåtgång till dagens produktion rätt kvalitet på måltiderna levereras utföra de mätningar och dokumentation som ska göras enligt egenkontrollprogrammet.Dessutom vill vi att Du har förmåga att samarbeta inom teamet enligt de rutiner som finns, men också att du kan fatta egna beslut och ta egna initiativ när situationen kräver det.Du ser fördelar i att arbeta med recept och vill vara med och utvecklar våra recept.Du tycker det är roligt att laga mat och vill lägga ned stor omsorg för att uppnå ett gott resultat till våra matgäster.Kvalifikationer Du är utbildad kock eller har likvärdig utbildning/erfarenhet.Du har kunskap i dietmatlagning/specialkoster.Det är en merit om du har arbetat inom storkök med liknande arbetsuppgifter tidigare.Du har goda kunskaper i svenska språket.Du har god förmåga att hantera stressade situationer samt har en god fysik.Tillträde Efter överenskommelse.Upplysningar om tjänsten lämnas av: Ann Gredander, Bitr. Vi anlitar inte rekryteringsföretag i enlighet med landstingets riktlinjer.

Kontaktpersoner på detta företaget

Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-56010
Björn Johansson
0150-560 10
Mikael Palo, kultur- och utbildningschef, 070-518 72 42

Ann-Sofie Bredell
0150-560 10
Karin Illerström
0150-560 10
Linda Molander
0150-560 10
Kenth Persson
0150-560 10
Mikael Kjellander
0150-560 10
Peter Sköld
0150-560 10

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Landstinget Sörmland
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 24 februari 2009
  • Ansök senast: 23 mars 2009

Besöksadress

Repslagaregatan 19
None

Postadress

None
-, -

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010