OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Södersjukhusets moderna kök för tillagning av patientmåltider har varit igång i drygt ett år. Vi söker nu dig som vill fortsätta vår spännande resa att utveckla Södersjukhusets framgångsrika måltidskoncept med patienten i fokus. I detta arbetet ingår att tillsammans med verksamhetsutvecklare för måltider samt sektionen arbeta operativt och strategiskt för att höja kvaliteten och patientens måltidsupplevelse genom en nära samverkan med vården och de behov som finns.
Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom ett nära samarbete med vården och vårt måltidskoncept som ger en ökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror till färdig produkt. Södersjukhuset arbetar framgångsrikt med att minska klimatpåverkan och för Södersjukhuset innebär det att arbeta med hållbara måltider i alla led.
Måltidsservice är en sektion under Sjukhusservice. Vi söker en erfaren och engagerad ledare som brinner för att utveckla såväl organisationen som medarbetare och har ett brinnande intresse för mat och måltider.
Arbetsuppgifter:
Vi tror att du har ett affärsmässigt tankesätt och är van att arbeta med processtyrning. För att nå dina mål jobbar du aktivt med att motivera och inspirera dina medarbetare så att ni tillsammans når era mål. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du strukturerad, strategisk, flexibel och målinriktad. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av sektionen Måltidsservice och coacha medarbetarna i deras personliga utveckling.
Som chef över sektionen Måltidsservice kommer du att ha medarbetaransvar för cirka 15 medarbetare och till din hjälp har du två enhetsledare, en ansvarig kock som leder det operativa arbetet i köket och en enhetsledare i lagret. Du har budget- och verksamhetsansvar samt ingår i Sjukhusservice ledningsgrupp. För oss är det en självklarhet att du är en serviceinriktad och kundorienterad person.
Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid 39,50 tim/vecka
Södersjukhuset tillämpar tidsbegränsat chefskap i kombination med tillsvidare anställning inom det egna kompetensområdet.
Kvalifikationer:
Vi ser att du har erfarenhet som ledare, produktionschef eller motsvarande från ett storkök. Du har vana i att arbeta med egenkontroll, inköp och lagerhållning. Du har kunskap i att utarbeta och implementera rutiner och processer samt erfarenhet från att ha arbetat med kostdatasystem. Som chef så ansvarar du för arbetsmiljöfrågor och leder arbetet utifrån tydliga mål och med patientnyttan i fokus. Vidare har du erfarenhet av ekonomi- och budgetarbete och har goda kunskaper i Officepaketet.
Personliga egenskaper:
Du ska ha goda ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga. Du behöver vara lyhörd för verksamhetens behov, ha lätt för att samarbeta med andra och beredd att genomföra förändringar. Du har förmågan att tänka strategiskt och ekonomiskt. Du ska vara positiv, engagerad, kreativ och nyskapande.
Kontaktpersoner på detta företaget
Maria Winemar
Annelie Moquist
08-616 44 04
Maria Anckers
072–5993622
Margareta Hansell
Christina Otterstam
Vårdenhetschef Margareta Boström
08-616 2270
Birgitta Milton
072-5993845
Annelie Moquist
Azra Vrazalica
08-616 37 75
Karin Molander