OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vill du driva vår restaurang Gustawas Kök och Bar?
Är du redo för nästa steg i karriären? Redo att leva ut den där drömmen om att ta hela ansvaret för en restaurang? Vi söker en person som vill driva Gustawas Kök och Bar med allt vad det innebär.
Gustawas Kök och Bar är en del av Best Western Plus Västerviks Stadshotell. Hotellet har 101 rum, 10 konferenslokaler och en Spa & relaxavdelning.
Du som söker behöver ha flera års erfarenhet av restaurangbranschen och har som ambition att en dag driva något helt eget. Du har koll på Västervik och vet hur du når ut till Västerviksborna. Samtidigt förståelse för att restaurangen är en del av ett hotell. Du är 100% i drift, kan styra dina kollegor i restaurangen och tillsammans blir ni ett riktigt ”Dream-team”!
Du är den som:
Ser gästen i alla lägen och bjuder på dig själv.
Anammar varje del av restaurangen och tar hand om den därefter.
Lever för mat och dryck och är fördelaktigt sommelier.
Kan dina drinkar och kommer med egna inspel.
Hänger på sociala medier och förstår hur du når ut med ett budskap.
Du ansvarar för den dagliga driften på Gustawas Kök och Bar vilket innefattar planering, försäljning och kvalitet. Din närmsta chef blir hotellets restaurangchef. Tillsammans med hotellets restaurangchef och kökschef är du med och utvecklar restaurangen.
För oss är det viktigt att vi hittar rätt person för uppdraget och med det sagt har vi inte något specifikt startdatum för tjänsten. Vi letar helt enkelt tills vi hittar rätt.
Arbete på helger och kvällar förekommer frekvent.
Lön efter överenskommelse.