Vill du laga mat med fokus från jord till bord...

Vill du laga mat med fokus från jord till bord...

Arbetsbeskrivning

Vi söker en kock som älskar att laga mat med fokus på ”från jord till bord” till Arbottnas Gårdscafé.
Vill du jobba i ett litet team och nära gästen, odlingarna och naturen med mycket grönt och ekologiska råvaror?
Kan du hantera noga utvalda närproducerade råvaror, även kött och fisk?
Vår nästa i teamet får gärna kunna baka och mjölksyra grönsaker, samt besitta erfarenheten av kökslogistik och så klart egenkontrollen.
Låter detta som något för dig eller någon du känner? Då vill vi att du söker och att du blir vår matkreatör Cecilia Davidssons närmaste kollega.
Arbottna Gårdscafé är vår restaurang på Arbottna Herrgård som är beläget på Muskö. Herrgården ska nu efter omfattande renovering ta steget och välkomna matgäster och hotellgäster på försommaren.
Det är ett familjärt hotell med 12 rum och med fokus på välmående och Yoga. Vi vill att det vi serverar på tallriken är det som vi odlar själva därför var en av de första som anställdes vår odlingsansvarige.
Arbottna har öppet året runt och vår största målgrupp är privatpersoner som deltar i retreats.
Vi ser gärna att du arbetat flera år som kock.
Då vi har öppet alla dagar ingår arbete såväl vardag som helg.
Tjänsten är deltid 80 %.
Körkort är ett krav, gärna för lätt lastbil då vi även har en Foodtruck.
Ansökan per mail till info@arbottnaherrgard.se
Välkommen med din ansökan!
Britt-Marie Flink

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Arbottna Herrgård AB Muskö
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 maj 2021
  • Ansök senast: 10 juni 2021

Postadress

Arbottnavägen 19
Muskö, 14895

Liknande jobb


Kock

Kock

6 november 2024

6 november 2024