OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en kock som älskar att laga mat med fokus på ”från jord till bord” till Arbottnas Gårdscafé.
Vill du jobba i ett litet team och nära gästen, odlingarna och naturen med mycket grönt och ekologiska råvaror?
Kan du hantera noga utvalda närproducerade råvaror, även kött och fisk?
Arbottna Gårdscafé är vår restaurang på Arbottna Herrgård som är beläget på Muskö. Herrgården ska nu efter omfattande renovering ta steget och välkomna matgäster och hotellgäster på försommaren.
Det är ett familjärt hotell med 12 rum och med fokus på välmående och Yoga. Vi vill att det vi serverar på tallriken är det som vi odlar själva därför var en av de första som anställdes vår odlingsansvarige.
Arbottna har öppet året runt och vår största målgrupp är privatpersoner som deltar i retreats.
Vi ser gärna att du arbetat flera år som kock.
Då vi har öppet alla dagar ingår arbete såväl vardag som helg.
Tjänsten är deltid 80 %.
Körkort är ett krav, gärna för lätt lastbil då vi även har en Foodtruck.
Ansökan per mail till info@arbottnaherrgard.se
Välkommen med din ansökan!
Britt-Marie Flink