OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kock/kallskänka
Villa Floras kock/kallskänka är en inspirerande matälskare som bygger vidare på vår passion och entusiasm för god mat och service. Du deltar aktivt i att skapa en meny som inte bara överträffar våra gästers förväntningar på smak, komposition och presentation, men som även är i linje med företagets inriktning på närodlat och säsongsråvaror. Utöver matlagning säkerställer du att företagets livsmedelskostnader hanteras väl.
Om restaurang Villa Flora
Beläget i en av Norrköpings vackraste trädgårdar finner du restaurang Villa Flora. Med fokus på det gröna gillar vi att laga god mat efter säsong och gärna med lokala ingredienser. Vi på ’Flora’ är ett team som är starkt präglat av samarbete, glädje och kommunikation. För oss är det viktigt att vi har kul på jobbet! Därför söker vi dig som gillar att arbeta i lag, är initiativtagande, lösningsfokuserad.
Här är listas ett litet urval från förra säsongens lunchmeny som referens
Savoykåldolmar, grönsaksfyllning, potatis, gräddsås
Gårdskyckling, mojo rojo, grillad sallad
Varmrökt lax, färskpotatis, dillmajonnäs, kålrabbi, fänkål
Försäljning och kundservice
Visa en professionell, omtänksam och proaktiv inställning till ditt arbete, kollegor och gäster hela tiden.
Kvalitét och detalj
Tillsammans med arbetsledare planerar du den dagliga driften genom att prioritera, planera och tillaga god mat med råvaror som följer årstiderna.
Utifrån Villa Floras koncept kan du enkelt leverera dagens rätter men också delta i att utveckla menyn löpande.
Du är kvalitetsmedveten och har hög känsla för råvaror.
Upprätthålla en hög hygien- och renhetsstandard HACCP genom hela avdelningen genom att följa städschema och kontinuerlig daglig omsorg.
Är glad över att göra allt som behöver göras för att hålla en välbesökt restaurang rullande.
Övrigt
Stresstålig, snabb och självgående är egenskaper du äger och ett glatt humör trots hög arbetsbelastning.
Arbetet är framförallt förlagt under dagtid och arbete inkluderar helg, helgdagar och enstaka kvällar.
Kunskapskrav
Vi ser att du som söker har 1-2 års erfarenhet som kock och/eller innehar kockutbildning.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 6 mars. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Anställningsform: Säsongsarbete.
Omfattning: Varierar under säsongen 50-75%. Arbetet är förlagt under dagtid och helger förekommer.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Tjänsten är från april till slutet av september.
Skicka personligt brev och cv till villaflora@billbacks.se och vänligen märk ansökan med den tjänst och omfattning du söker.
Kontaktpersoner på detta företaget
Caféansvarig Emelie Billbäck
0763406877
Caféansvarig Emelie Billbäck
Caféansvarig Emelie Billbäck
011-368877
Personalansvarig Emelie Billbäck
0763406877
Caféansvarig Emelie Billbäck
0763406877