Visby: Souschef till Strandhotel med boende

Visby: Souschef till Strandhotel med boende

Arbetsbeskrivning

Nu har du chansen att få jobba i Visby som är en av de vackraste och mest besöka platserna.

Arbeta med oss på en levande och spännande arbetsplats med gästen i fokus. Strand Hotel och Solhem Hotel är händelserika mötesplatser för boende, konferens, SPA, restaurang, evenemang och kultur mitt i världsarvsstaden Visby.

Matsalen serverar både frukost, lunch och à la carte, som på sommaren serveras på vår sköna Takbar. Vi arbetar med ekologiska råvaror och så nära producerat som möjligt. Fokus ligger på svensk gastronomi.

Vi söker dig som vill vara med på resan att utveckla vår restaurang Matsalen till nästa nivå. Du har minst 6 års erfarenhet som kock, meriterande är om du varit sous chef eller köksmästare innan och att du även jobbat inom hotell. Du har en bred kunskap om olika typer av kök, a la carte, lunch, bankett och är kreativ i din matlagning. För att trivas hos oss krävs att du har god struktur och lätt för att samarbeta.  Som person är du lyhörd, flexibel, stresstålig och positiv. 

Tjänsten är en heltidstjänst med arbete både dag- och kvällstid samt helger.

Detta är till en början ett vikariat till november, men det finns goda chanser till en tillsvidareanställning.

Lön enl överenskommelse.

Tillträde omgående.

Kollektivavtal tillämpas.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jobbakuten Hefty
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 april 2021
  • Ansök senast: 28 maj 2021

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024