OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Arbetsmarknadsutbildning Kock och servering, Trollhättan
Vi söker 1-2 yrkeslärare och pedagogisk resurs på deltid. Initialt söker vi en yrkeslärare som kan både kock och servering.
Yrkeslärare kock
Minst ett (1) års yrkeserfarenhet från sitt undervisningsområde, Kock samt minst två (2) års erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet (gymnasium, kommunalvuxenutbildning och/eller arbetsmarknadsutbildning) inom senaste 6-årsperioden.
samt 2 av 3 nedan:
· yrkeserfarenhet som kock, minst 3 år
· erfarenhet av att utbilda inom branschen under minst 4 år
· Yrkeslärarexamen inom branschen.
Yrkeslärare servering
Minst ett (1) års yrkeserfarenhet från sitt undervisningsområde, servering, plus minst två (2) års erfarenhet av att utbilda vuxna inom yrkesområdet (gymnasium, kommunalvuxenutbildning och/eller arbetsmarknadsutbildning) inom senaste 6-årsperioden.
samt 2 av 3 nedan:
· Yrkeserfarenhet från sitt område, restaurang och/eller bageri branschen, minst 3 år
· erfarenhet av att utbilda inom restaurang och/eller bageri branschen under minst 4 år
· Yrkeslärarexamen inom restaurang och livsmedelsbranschen
Pedagogisk resurs
Minimikrav för pedagogisk resurs är att denne har minst två (2) års yrkeserfarenhet av elevstödjandeverksamhet samt 2 av 3 nedan:
· Yrkeserfarenhet av branschen minst två (2) år och
· Erfarenhet av undervisning minst ett läsår, som undervisande lärare och
· Erfarenhet att introducera och/eller handleda nyanställda på en arbetsplats.
Utbildningsuppdraget kräver god kännedom om utbildningsområdet. Målet för utbildningen är att deltagarna blir anställningsbara, vilket kräver att utbildningsleverantörens personal har en kunskap i utbildningens samtliga delområden, branschens kompetensbehov, samt har kunskap i att bedriva utbildning för målgruppen. Det förutsätts också att personal har god pedagogisk förmåga och praktisk erfarenhet.